Awesome Recliner Tv Tuoli - Tyylikäs laippajalallinen recliner tv tuoli avattavalla jalkarahilla sekä pyörivällä mekanismilla. Värit: vaaleanharmaa tai tummanharmaa kangas. Tai musta pu keinonahka. Mittoja: leveys seventy five cm. Syvyys 82 cm. Korkeus 105 cm. Istuinkorkeus 48 cm. Korkeus istuimesta selkänojan yläreunaan 65 cm. Voit maksaa verkkokaupassa visa-, visa debit-, visa electron-, mastercard- ja debit mastercard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti netsin ssl-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla ja checkout finland oy:llä ei ole pääsyä korttitietoihin, eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset established with the aid of visa- ja credit card securecode -todentamispalvelut.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Okayäytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa nordean, osuuspankin, säästöpankin, pop-pankin, danske bankin, handelsbankenin, s-pankin, ålandsbankenin ja lähitapiola-pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy checkout finland oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on checkout finland oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Checkout finland oy on op:n omistuksessa.

Perinteinen tv-tuoli ja rahi. Tuolin selkänoja kallistuu reilusti taakse ja samalla istuin liukuu eteenpäin. Tuolissa on myös pyörintätoiminto. Kulutuspintojen verhoilumateriaali on nahkaa, ja taustat ja sivut ovat keinonahkaa. Tuolissa on metallirunko ja jalusta on luonnonväristä massiivipuuta. Voit valita manuaalisen tai sähkökäyttöisen säätötoiminnon. Runsaasti nahkavaihtoehtoja madras-nahka/kn versiosta aina kokonaan aniliininahkaan. Saatavana myös kangasverhoiltuna. Tuolin hinta määräytyy verhoilumateriaalin hinnan mukaan. Tule ja tutustu koko verhoilumallistoon myymälässä.

Newest DENVER RECLINER TUOLI - Recliner Tv Tuoli

Newest DENVER RECLINER TUOLI - Recliner Tv Tuoli

Latest Onni Sähköinen Recliner Tuoli, Sohvakauppa.Net - Recliner Tv Tuoli

Latest Onni Sähköinen Recliner Tuoli, Sohvakauppa.Net - Recliner Tv Tuoli

Excellent Rosenborg Tv-Tuoli Sähkömekanismilla (Soleida 448/Tammi/Sähkö/L - Recliner Tv Tuoli

Excellent Rosenborg Tv-Tuoli Sähkömekanismilla (Soleida 448/Tammi/Sähkö/L - Recliner Tv Tuoli

Likeable Monika-Reclinertuoli 1-Hintaryhmän Vaaleanharmaalla Luna 15 -Kankaalla - Recliner Tv Tuoli

Likeable Monika-Reclinertuoli 1-Hintaryhmän Vaaleanharmaalla Luna 15 -Kankaalla - Recliner Tv Tuoli

Verkkokauppa käyttää checkout-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja checkout finland oy:n (2196606-6) välille. Checkout finland oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Hjort knudsen slimline -tuoli on tyylikäs, ilmava ja ajaton. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on tyylikäs ja kepeä muotokieli yhdistettynä toimintoihin, jotka varmistavat täydellisen istoinmukavuuden asennosta riippumatta. Tuolissa on manuaalinen niskasäätö, tuolin voi saada erillisellä tai kiinteällä rahilla sekä usealla eri jalka -vaihtoehdolla. Okayäsinojat saatavana verhoiltuna tai puisina valitsemissasi sävyissä.